• MOHD HANIF ABD AZIZ

  • Rating: starstarstarstarstar_half (13 Reviews)
  • Average Rating: 4.8
  • Agency Name: H&Z FOCUSED SOLUTION (BUSS MELAKA)
  • Area/City: Melaka
  • State: Melaka

  • MESSAGE AGENT

  • Featured

Short Description
ADAKAH MEDICAL CARD ANDA MEMPUNYAI ANNUAL LIMIT?

*Jika medical card anda mempunyai annual limit sehingga RM100,000.
* Apa akan berlaku jika bil rawatan dan operation anda pada tahun itu RM150,000?
* Dari mana anda nak cari lagi RM50,000?
* Pinjam duit rakan? Keluarkan semua simpanan?
Buat rayuan derma di media?
Tahukah anda? Takaful Ikhlas mempunyai satu pelan Takaful serta medical card yang TIADA ANNUAL LIMIT dan harga yang mampu milik untuk semua golongan.

Long Description
HIBAH

Apa itu HIBAH..
Aku hadiahkn RM 500000k ini kepada ISTERIKU setelah aku MATI.Agar ia mampu menanggung DIRINYA serta ZURIATKU dan dia melangsaikan segala HUTANGKU..

Jom sediakan HIBAH untuk anda yg brgelar suami agar ISTERIMU dpt melangsaikan segala HUTANG yg kamu tinggalkn supaya ia dan anak2 tidak akn merasa susah di masa akn dtg..

Serendah RM 80.00 sahaja.😯😯😯😯
Tak kan 80.00 pun masih nk tunggu2 lagi😱😱

Insurance Types
  • Investment
  • Hospital and Surgical
  • Medical and Critical Illness
  • Protection
  • Retirement
  • Saving and Investments
  • Insurance Companies
  • Takaful Ikhlas
  • Languages
  • Bahasa Malaysia
  • English
  • Reviews & Ratings (13 reviews shown) ADD REVIEW

    1. nor | 15 August 2018 | starstarstarstarstar_border

      prihatin pada client..tq!


    1. Azmi | 07 August 2018 | starstarstarstarstar

      terbaik!!!


    1. ZULFADLI | 06 August 2018 | starstarstarstarstar

      Padu..!!!


    1. Nur Ariena fazleen | 06 August 2018 | starstarstarstarstar_border

      Selalu perihatin dengan pelanggan. Terima kasih.


    1. Serene | 06 August 2018 | starstarstarstarstar

      Very dedicated agent!


    1. Ahmad Munir | 06 August 2018 | starstarstarstarstar

      terbaik


    1. Ali | 06 August 2018 | starstarstarstarstar

      Terbaik


    1. Ali | 06 August 2018 | starstarstarstarstar

      Terbaik


    1. Khairi | 05 August 2018 | starstarstarstarstar

      Good service and best agent..


    1. Faiz | 05 August 2018 | starstarstarstarstar

      Bagus brader ni. Selalu follow up client dia


    1. Adri | 05 August 2018 | starstarstarstarstar_border

      He is good !


    1. farhana | 05 August 2018 | starstarstarstarstar

      good agent


    1. MOHAMAD faizul | 05 August 2018 | starstarstarstarstar

      Good agent