• Nor Haslinda Binti Johan

  • Rating: starstarstarstarstar_half (19 Reviews)
  • Average Rating: 4.9
  • Agency Name: Fizzt Enterprise
  • Area/City: Kuala Kangsar
  • State: Perak

  • Contact Agent


Short Description
Kami menyediakan perkhidmatan
- Renew Insuran & Roadtax Kenderaan Anda (Kereta, Motor, Superbike, Lori. Traler, Grab, Bus Pekerja, Tractor etc
- Insuran Kemalangan Diri (PA)
- Travel Insurance
- Houseowner & Householder
- Contractor All Risk, Public Liability, Workman Compensation
Perbaharui Lesen Memandu & GDL.

Long Description
Jangan malu jangan segan untuk mendapatkan khidmat penerangan dan pengiraan @ quotation insuran @ takaful secara percuma oleh pihak kami.
Insuran yang disediakan :-
Takaful Malaysia
Etiqa Takaful
Pacific Insuran
Insurance Types
  • Car & Motorcycle
  • Insurance Companies
  • Etiqa and Etiqa Takaful
  • Pacific Insurance
  • Syarikat Takaful Malaysia
  • Languages
  • Bahasa Malaysia
  • English
  • Reviews & Ratings (19 reviews shown) ADD REVIEW

    1. Azurah | 07 May 2019 | starstarstarstarstar

      Good and very helpful consultant


    1. Cikgu Siti | 07 May 2019 | starstarstarstarstar

      Servis yang bagus dan sangat cepat. Layanan yang terbaik. Untuk renewal memang sangat mudah, beliau awal2 sudah quote saya from few insurance, saya pilih, tranfer duit & dapat petang tu juga. Servis tip top.


    1. Ahmad | 07 May 2019 | starstarstarstarstar

      sangat peramah, cepat memberi maklum balas bila ditanya dan mesra pelanggan. penerangan yg dberi oleh beliau juga terang dan mudah difahami, disamping dapat info-info terkini.


    1. Mohd | 06 May 2019 | starstarstarstarstar

      Kereta motor saya & isteri semua buat disini. 2x dah saya claim insuran cermin kereta isteri & kereta saya. Sehari je dah siap tukar... Puan Linda buat semua booking, saya hantar & petang dah collect semula kereta. Withdraw NCD pun saya dah buat, mudah je urusan. servis memang tip top... Saya juga dapat reminder berserta quotation sebelum insuran tamat, jadi mudah sangat utk kami. datang bawa duit je sebab dah tahu jumlah bayaran.


    1. Cikgu Mohd Khusainy | 06 May 2019 | starstarstarstarstar

      Saya start beli perkhidmatan di Fizzt Enterprise masa nak ke Jepun, saya beli travel insuran dengan Etiqa Start dari situ, semua kenderaan saya buat dengan Puan Linda, banyak membantu tentang insuran. Kalau dah start beli insuran ni sini, memang tak ke tempat lain dah rasanya... Kawan pun ramai beli disini, dorang pun tak buat tempat lain dah.


    1. Azami | 06 May 2019 | starstarstarstarstar

      Saya start dengan kereta waja, sekarang dah beli kereta lain pun masih setia dengan Fizzt Enterprise. Saya pilih Etiqa Takaful kerana manfaatnya yang baik. Servis, layanan dan informasi berkaitan insuran yang diberikan sangat terbaik, tak kedekut ilmu, saya pun jadi bijak insuran.


    1. Ahmad | 06 May 2019 | starstarstarstarstar_border

      Servis sangat baik... Semua kenderaan kami buat di Fizzt Enterprise, dari motor, kereta, sampai yg anak2 pun kami buat di sini. Mudah & claim pun senang.


    1. Nora | 06 May 2019 | starstarstarstarstar

      Dari insuran kereta, motor sampai la saya travel ke oversea, semua dengan Fizzt Enterprise. Penerangan yang diberi tak akan dapat dari tempat2 lain... Info lengkap & sangat baik melayan pelanggan.


    1. Fakhrul | 06 May 2019 | starstarstarstarstar

      Servis yang diberikan sangat2 terbaik... Quotation diberikan mengikut kehendak pelanggan. Ni tahun ke-3 saya buat dengan Puan Linda.


    1. Ahmad | 16 November 2018 | starstarstarstarstar

      Saya seorang kontraktor, dan saya berurusan dengan Fizzt Enterprise untuk insuran kerja, Workmen Compensation & Public Liability. Service sangat bagus. Saya terima insuran saya dalam tempoh 24 jam, kalau lewat pun dalam 48jam. sangat cepat.


    1. Noorlian | 16 November 2018 | starstarstarstarstar

      Saya beli insuran kebakaran untuk rumah saya. servis sangat bagus & cepat.


    1. Syakiran | 16 November 2018 | starstarstarstarstar

      1st time renew my insuran bersama Puan Linda. Penerangan sebelum beli sangat2 bagus. before this, saya beli dengan agen di KL juga melalui online tapi service charge sangat tinggi, tapi dengan Puan linda takada hidden service & berbaloi. A++ servisnya. Tq


    1. Fatihah | 16 November 2018 | starstarstarstarstar

      Saya start beli insuran dari tahun lepas dengan Puan Linda. Insuran & roadtax cepat dapat, within 24 hours.. tahun ni, nasib saya tak berapa baik, saya terlanggar kereta didepan. Bukan servis pembelian je yg saya dapat, masa claim pun Puan Linda banyak contact saya utk claim & alhamdulillah all settle. Terima kasih. Puas hati.


    1. Nurhayati | 16 November 2018 | starstarstarstarstar

      Puan Linda beri servis yang sangat baik. Walau saya beri banyak soalan tapi Puan Linda tetap jawab dengan terbaik. Saya mendapat ilmu insuran yang banyak bersama Puan Linda.


    1. Fatihah | 16 November 2018 | starstarstarstarstar

      saya berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh Agen Fizzt Enterprise semasa proses pembelian, dan juga semasa proses claim... Mereka membantu dengan sepenuhnya. Terima kasih


    1. Akmal | 06 April 2018 | starstarstarstarstar

      Services terbaik... Agen pun baik... Mula2 saya datang ke kedai untuk tanya sahaja, xterfikir pun nak beli, tapi penerangan yg agen bagi sangat2 buat saya puas hati & faham banyak tentang insuran. Agen memang ada knowledge dlm insuran. So dari saja tanya2, terus on buat... InsyaAllah saya akan berurusan lagi untuk kereta & motor lain pulak...


    1. Md Zabidi | 06 February 2018 | starstarstarstarstar

      Sangat membantu & berperwatakan menyenangkan.


    1. Niza | 06 February 2018 | starstarstarstarstar

      Terdapat 4 pilihan insuran yg saya boleh pilih & saya pilih TAKAFUL MALAYSIA. Agen sangat membantu & baik.


    1. Mohamed Yunus | 06 February 2018 | starstarstarstarstar

      Quotation percuma dan cepat. Insuran & roadtax diterima dalam sehari shj. Good Job